Antwerpfans mogen tribunes eerst verlaten

Antwerpfans mogen tribunes eerst verlaten
Foto: © SC

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Er is een nieuwe regeling gevonden voor na de wedstrijden van Antwerp op de Bosuil. Zo zullen de bezoekende fans in het bezoekersvak moeten wachten tot de fans van de thuisploeg uit de tribunes zijn. Dat laat de club weten via een persbericht.

Door de nieuwe regeling kunnen de Antwerpfans als eerste uit de tribunes. Op die manier wil de club zorgen voor een veiliger klimaat en meer orde en structuur na de wedstrijden van Antwerp.

De club roept wel ook op aan de Antwerpsupporters om de bezoekende fans ook rustig het stadion te laten verlaten. 

Lees hieronder het hele persbericht: 

Op vraag van de stewards en de veiligheidsverantwoordelijke en na intensief overleg met de korpsleiding en alle bevoegde partijen, is beslist dat Royal Antwerp FC de nodige aanpassingen mag doen aan het protocol voor de uitstroom bij einde wedstrijd voor Antwerpsupporters in het Bosuilstadion. Zo zal vanaf heden de regeling gelden dat de bezoekende fans in het bezoekersvak moeten wachten tot de Antwerpfans hun tribune hebben verlaten. Zo wil de Great Old een veiliger en meer geordend klimaat creëren voor onze trouwe fans bij het verlaten van het stadion.
 
De club wil wel duidelijk maken dat de nieuwe regeling gepaard gegaan is met de nodige organisationele en financiële inspanningen. Antwerp heeft haar nek uitgestoken tegenover de overheidsinstanties, en vraagt dus ook van haar supporters dat men de bezoekende fans in alle rust het stadion laat verlaten via de Oude Bosuilbaan. Onder geen enkel beding mag er na de wedstrijd enige vorm van interactie zijn tussen de Antwerpsupporters en bezoekende fans, op straffe van geldboetes en een tenietdoening van de nieuwe regeling. De uitgang van de bezoekende fans aan de Oude Bosuilbaan moet dus ten allen tijde gevrijwaard blijven! De politiediensten zullen hierop ook toezien.
 
We bedanken onze fans voor het begrip en de steun, en hopen dat de inspanningen van de club worden geapprecieerd door een correcte naleving van de afspraken.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties