"Donk zag het belang van de training niet altijd in"

"Donk zag het belang van de training niet altijd in"
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Ryan Donk verhuisde deze zomer naar het Turkse Kasimpasa. Een opmerkelijke transfer aangezien de verdediger een grote toekomst voorspeld werd. Juan Carlos Garrido laat nu weten dat de trainingsarbeid van de Nederlander niet altijd even groot was.

Garrido haalt nu aan dat Donk op training niet altijd de meest serieuze was. "Ryan beschikt over de kwaliteiten voor de absolute top", zegt Garrido in Sport/Voetbal Magazine. "Maar toen ik bij de club kwam, moest ik de spelers overtuigen van het belang van de trainingen. Die vormen de basis van het succes. Ryan is één voorbeeld van iemand bij wie ik dat niet heb kunnen veranderen. Dat is jammer."

"Ryan heeft een goed laatste seizoen bij Brugge gehad", vervolgt Garrido. "En we hebben er echt alles hebben gedaan om hem naar een hoog niveau te tillen. Maar in het algemeen was ik verbaasd dat de trainingen bij Club Brugge lange tijd werden gezien als iets dat slechts nodig was om de week door te komen. Door hier zeer hard aan te werken, zien de spelers wèl het belang."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties