N'Sakala: "Ik was serieus onder de indruk"

N'Sakala: "Ik was serieus onder de indruk"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Anderlecht heeft gisteren - in alle stilte - een nieuwe linksachter gehaald. Fabrice N'Sakala komt over van Troyes en was vooral onder de indruk van de infrastructuur bij de Brusselaars.

De 23-jarige linksachter kreeg een rondleiding op het oefencomplex van Neerpede en was dadelijk gewonnen voor de club. "Het was de eerste club die ik ging bezoeken", vertelt hij aan L'Equipe. "Ik ken niet echt veel van Belgische clubs. Ik was wat terughoudend in het begin, maar echt waar: ik was onder de indruk. In vergelijking met Troyes? Ze staan zelfs niet op de foto. (lacht)"

"Ik heb me geïnformeerd bij Yohann Thuram (ex-Troyes en sinds dit seizoen bij Standard, nvdr.) hoe het voor hem liep bij de Rouches. Hij zei me dat hij alvast niet meer wou vertrekken", aldus N'Sakala.

De concurrent voor Olivier Deschacht heeft alvast geen spijt dat hij niet in Frankrijk kon blijven. "Nee, ik ga van een club die voor het behoud speelt naar één die elke week moet winnen. En ik heb al wat sightseeing gedaan en het is een heel mooie stad."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties