Reactie Bento de Brito: "Hebben nog veel werk in Cyprus"

Bento de Brito: "Hebben nog veel werk in Cyprus"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Paulo Sergio Bento de Brito was achteraf tevreden met het gelijkspel tegen Zulte Waregem, maar beseft dat er nog veel moet gebeuren in de terugwedstrijd.

Sander De Graeve in Anderlecht

"Een doelpunt op verplaatsing is altijd goed. We weten dat we nog hard gaan moeten werken in Cyprus. We deden goede en minder goede zaken vandaag. We hebben een week om daarop te werken. De spelers weten wat ze moeten doen om het resultaat dat we willen te behalen."

De coach vond dat zijn ploeg Zulte Waregem goed neutraliseerde. "We kenden onze tegenstander goed. In voetbal kan een tegenstander zijn spel spelen als je dat toelaat. Dat deden we vandaag niet. Zulte Waregem heeft goede jonge spelers, dat wisten we. Het is onze verdienste dat ze niet meer dan die twee kansen creëerden."

Bijna liep APOEL op een dubbele achterstand. "Voetbal is soms niet eerlijk. Bijna scoorde Zulte Waregem hun tweede kans en stonden we voor een erg moeilijke taak. Wij hadden veel kansen, zeker in het begin, maar konden pas op het eind tot een doelpunt komen. Het is nog niet gedaan. Zulte Waregem zal niet makkelijk te verslaan zijn in Cyprus."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties