Reactie Hogli: "Ik scoor zelfs op FIFA niet"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 11 reacties
Hogli: "Ik scoor zelfs op FIFA niet"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tom Hogli scoorde het openingsdoelpunt in de wedstrijd tegen AA Gent. Het overkomt de rechtsback niet vaak dat hij een doelpunt kan maken. Zelfs op een computerspel lukt het hem niet, grapte hij achteraf.

Sander De Graeve in Brugge

"Zelfs wanneer ik FIFA speel (een voetbalspelletje) kan ik niet scoren, maar nu ga ik voor topschutter", lachte de rechtsachter na de partij. "Het was een typische goal voor mij. Neen, ik wist zelfs niet dat ik scoorde, maar ik hoorde het publiek tekeer gaan. Daarom vierde ik ook amper, ik was veel te verrast. Blij, dat was ik wel."

Minder tevreden was Hogli met het gelijkspel. "We spelen opnieuw gelijk. We moeten in eigen huis eens een wedstrijd winnen. Op verplaatsing gaat het vlotter, daar haalden we een zes op zes. We hadden hier de drie punten nodig, maar we hebben moeilijkheden, dat ziet iedereen."

Club lijkt maar één helft te kunnen domineren. "Daar heb ik geen verklaring voor, dat moeten we allemaal samen analyseren. We kwamen net als tegen KV Mechelen zwaar onder druk in die tweede helft. Dat moet echt beter."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties