Reactie Acheampong: "The sky is the limit"

Acheampong: "The sky is the limit"
Foto: © SC

Zelden een speler gezien die zo snel zo bepalend werd voor een ploeg. Als wij Anderlecht een raad mogen geven: laat Assaidi maar vallen en geeft Frank Acheampong alle vertrouwen. De Ghanees speelt immers alle verdedigingen naar huis tot dusver.

Negentien jaar en in drie matchen twee keer gescoord en drie assists gegeven. Geef toe, er zijn er niet veel in eerste klasse die daarmee kunnen uitpakken. "Maar ik blijf hard werken om mijn niveau nog te verbeteren", zei Acheampong onmiddellijk toen we hem daarmee confronteerden. "Elke week doe ik mijn best en tot nu toe loopt het goed."

Zijn actie op de tweede goal van Suarez liet alvast de 'ooohhhs' en 'aaahhhs' van de tribunes rollen. "De coach vraagt me op zulke acties te maken. Ik zag dat er nog veel volk voor mij stond, maar ik ging de zestien in om ze op te zoeken. Ik ben ook heel blij voor Mati. Ik had hem trouwens gezegd voor de match dat hij vandaag zou scoren. En dat ik daar een aandeel in heb, maakt het nog mooier", lachte de bescheiden flankspeler.

Acheampong rekent er alvast op dat hij nog potten gaat breken. "The sky is the limit', zei mijn moeder me altijd. En daar blijf ik naar leven. Het publiek heeft me alvast in zijn armen gesloten en ik zal dat niet beschamen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties