Anderlecht stalt jongeren in Albertpark

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 173 reacties
Anderlecht stalt jongeren in Albertpark
Foto: © SC

Jordan Lukaku en Fernando Canesin Matos gaan de komende maanden voor KV Oostende voetballen. RSC Anderlecht leent de youngsters voor een seizoen uit aan de promovendus.

Jordan Lukaku en Fernando Canesin Matos gaan dit seizoen voor KV Oostende voetballen. Beide spelers moeten bij de promovendus speelminuten verzamelen. Er is geen optie tot aankoop vervat in de overeenkomst.

Jordan Lukaku moet in het Albertpark bewijzen dat hij het niveau van de Jupiler Pro League waardig is. De flankverdediger riep de voorbije weken zijn onvrede uit over het gebrek aan kansen. Bovendien was er in de paars-witte kern geen plaats meer voor de jeugdinternational. De hoofdstedelingen trokken met Fabrice N’Sakala immers een extra concurrent aan voor de linksachterpositie.

Het verhaal van Fernando Canesin Matos is dan weer helemaal anders. De Braziliaan brak destijds door onder de hoede van Ariël Jacobs. John Van den Brom zag echter weinig in de kwaliteiten van de middenvelder en gaf hem vorig seizoen amper speelgelegenheid. Het zag er dan ook eventjes naar uit dat Canesin opnieuw naar thuisland Brazilië zou trekken, maar KVO heeft hem nu de kans om het tegendeel van zijn Nederlandse coach te bewijzen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties