Coucke: "Niet op zoek naar zoveelste topschutter Zuid-Oost-Kuala-Lumpur"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 25 reacties
Coucke: "Niet op zoek naar zoveelste topschutter Zuid-Oost-Kuala-Lumpur"
Foto: © SC

KV Oostende heeft, in tegenstelling tot waar hier en daar beweerd wordt, nog geen overeenkomst met Canesin. Eigenaar Marc Coucke liet dit weten op het forum van de club. Hij hoopt wel morgen het één en ander te kunnen aankondigen.

"Beste KVO-supporters, een beetje informatie uit eerste hand. In tegenstelling tot wat hier en daar gezegd wordt, is er nog niks getekend qua transfers. Maar we zijn dicht bij een drietal spelers. Ik hoop er morgen een of enkele te kunnen aankondigen", aldus Marc Coucke.

De topman van Omega Pharma wil ook niet op zoek gaan naar exoten. "Ter info kan ik u melden dat we niet op zoek zijn gegaan naar de zoveelste topschutter van Zuid-Oost-Kuala-Lumpur, maar ons concentreren op direct inzetbare spelers die vertrouwd zijn met ons Belgenlandje."

Mogelijk zaterdag al nieuwe speler op het veld

"Zaterdag kunnen we misschien al een nieuwe speler opstellen en tegen Standard moet het nieuwe KVO 2.0 klaar zijn om zich aan u te tonen. We gaan er alles aan doen om dit mooi verhaal in eerste klasse effe te laten voortduren, garanties bestaan niet, maar we gaan het vel van de vis duur verkopen!"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties