Tottenham trekt geldbeugel open voor vervanger van Bale

Timothy Collard
Timothy Collard
| 12 reacties
Tottenham trekt geldbeugel open voor vervanger van Bale
Foto: © SC

Erik Lamela ruilt AS Roma in voor Tottenham Hotspur. Dat maakten de Italianen woensdag bekend op hun officiële website. De komst van de Argentijnse middenvelder zou wel eens kunnen betekenen dat Gareth Bale na een lange transfersoap vertrekt bij de Spurs.

Lamela stond al een tijdje in de belangstelling van Tottenham, dat in eerste instantie zijn pijlen richtte op Willian. De Braziliaan tekende vandaag echter een vijfjarig contract bij Chelsea en daardoor ging de club van Dembele, Vertonghen en Chadli resoluut voor de Argentijnse spelmaker van Roma.

Lamela begon net aan zijn derde jaar bij de Romeinse club, maar zette na een sterk seizoen zijn zinnen op een transfer. Vorig seizoen scoorde hij 15 keer in de Serie A en nu verlaat hij Roma voor dertig miljoen euro. Dat bedrag kan door middel van bonussen zelfs nog oplopen tot 35 miljoen.

De kans is groot dat Gareth Bale na een lange transfersoap eindelijk richting Madrid verkast. Of verrast de Welshman en trekt hij alsnog naar een andere club?

Roma zat overigens niet stil en trok meteen een vervanger aan voor Lamela. Adem Ljajic komt voor elf miljoen euro over van reeksgenoot Fiorentina.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties