"Verbist blijft deel uitmaken van A-kern"

"Verbist blijft deel uitmaken van A-kern"
Foto: © SC

Volg Cercle Brugge nu via WhatsApp!

Cercle Brugge heeft in een persbericht via haar website gereageerd op de "zaak Verbist", om de plooien glad te strijken. De doelman blijft deel uitmaken van de A-kern.

Het was opmerkelijk nieuws vorige week, toen Delle ineens de nieuwe doelman van Cercle Brugge werd en zo Bram Verbist vanonder de lat wegduwde.

De fans steunden hun goalie en lieten hun ongenoegen horen aan het bestuur, dat nu in een persbericht countert. Ze hopen dat de rust snel terug zal keren en beklemtonen dat Verbist deel zal blijven uitmaken van de A-kern.

Lees hier het volledige bericht:

Het binnenhalen van een nieuwe keeper en daaraan gekoppeld vooral de gevolgen voor Bram Verbist hebben heel wat commotie teweeggebracht in Cercle-middens. De talloze reacties zijn, gezien de verdiensten van Bram binnen Cercle zowel op als naast het veld, te begrijpen.

Het bestuur wenst hier vooreerst  te benadrukken dat alle beslissingen in dit dossier genomen zijn na grondig sportief overleg en zoals altijd in het belang van Cercle.

Er werden in dit verband ook een aantal onwaarheden de wereld ingestuurd. Dit alles noopte ons tot een verdere evaluatie van de ganse zaak. Na overleg deze morgen tussen het management, de hoofdtrainer en de keepertrainer is beslist dat Bram Verbist, naast de andere keepers, blijft deel uitmaken van onze A-kern.

Het bestuur hoopt dat de rust terugkeert en dat de supporters massaal achter het team blijven staan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties