"Wesley Sonck komt niet naar de Bosuil"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 30 reacties
"Wesley Sonck komt niet naar de Bosuil"
Foto: © SC

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Wesley Sonck gaat niet voor Antwerp FC voetballen. Gunther Hofmans ontkent de geruchten omtrent een nakende verhuis van de 35-jarige aanvaller.

Cédric De Volder in Antwerpen

De voorbije dagen weergalmde de naam van Wesley Sonck in de wandelgangen van de Bosuil. De ex-aanvaller van onder meer KRC Genk, Club Brugge en Ajax werd immers geciteerd als potentiële versterking voor The Great Old. Hallo, Gunther Hofmans?

“Ik kan verzekeren dat het om een kwakkel gaat”, aldus de sterke man van RAFC. “Ik weet niets van een mogelijke overgang van of de interesse in Wesley Sonck.”

Nochtans wil de oudste club van het land met de transferdeadline in zicht nog enkele gouden zaken doen. Jimmy Floyd Hasselbaink treedt zijn voorzitter echter bij. “Het is niet de bedoeling om snel nog enkele spelers naar Antwerpen te halen”, aldus de oefenmeester. “Maar we houden onze ogen natuurlijk open voor interessante zaken. Neem nu de recente transfer van Funso Ojo. Hij zorgt voor een kwaliteitsinjectie en is mede verantwoordelijk voor het feit dat de toekomst van Antwerp rooskleurig oogt. Naar zo’n spelers is de club op zoek.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties