Reactie Corstjens: "Werk altijd keihard"

Corstjens: "Werk altijd keihard"
Foto: © SC

Door de rugblessure van Swinkels kreeg Wouter Corstjens eens zijn kans bij Lierse. Hij miste een deel van de voorbereiding, maar deed het niet onaardig in zijn 150e wedstrijd in de Jupiler Pro League.

Aernout Van Lindt in Mechelen

Corstjens wil ook de komende wedstrijden spelen, maar gaat daar niet met zekerheid van uit: “Ik ga natuurlijk mijn plek in het team proberen houden. Ik ben er redelijk laat in de voorbereiding bijgekomen, maar probeer mijn achterstand in te halen door goed te trainen.”

“Ik werk altijd keihard en dan is het aan de trainer om te beslissen wie hij zal opstellen”, aldus de speler van Lierse, die deze week wel al aanvoelde dat de kans groot was dat hij ging spelen.

“Weekje bezinnen ook niet slecht”

Over de match zelf was de speler wat minder in de wolken: “Een goede match was het niet, maar we hebben nu een positieve flow door de 4 op 6. Misschien hadden we liever volgende week ook gespeeld, maar een weekje rust en bezinning is ook niet slecht.

En dat doelpunt van De Witte in de eerste minuut, dat onterecht werd afgekeurd? “Ja, we hadden iets voorbereid qua uitlopen bij stilstaande fases. Misschien dat de scheidsrechters ook in de war waren door ons maneuver”, besloot Corstjens met een kwinkslag.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties