Rits: "Kwaliteiten om punten te rapen tegen Anderlecht"

Rits: "Kwaliteiten om punten te rapen tegen Anderlecht"
Foto: © SC

KV Mechelen kwam in eigen huis niet verder dan een bloedeloze 0-0 in een beladen derby tegen Lierse. De patron op het middenveld was niet tevreden van de wedstrijd, maar kijkt al verder naar binnen twee weken, als Mechelen in het Astridpark speelt.

Aernout Van Lindt in Mechelen

“We gingen vandaag voor de drie punten. Lierse zette wel goed druk, waardoor het moeilijk werd voor ons. Het was echt lastig om tot een voetballende oplossing te komen tijdens de wedstrijd, waardoor we zijn blijven steken op een 0-0 gelijkspel.”

Over het afgekeurde doelpunt was Rits niet echt te spreken: “Het was geen buitenspel, dat was duidelijk. Het is echt kut dat je die goal niet krijgt, want dan was het een andere partij misschien”, aldus de middenvelder.

“Leren uit de beelden om iets te pakken in Anderlecht”

Het puntenverlies tegen Lierse noopt Malinwa er toe om de punten elders te pakken, beseft ook Rits: “We zullen nu in de volgende wedstrijd tegen Anderlecht iets moeten proberen te pakken.”

“We moeten vooral leren uit de beelden van vandaag om iets te rapen in het Astridpark. We hebben er zeker de kwaliteiten voor om daar minstens een puntje mee te graaien”, besloot Rits ambitieus.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties