United te laat voor Coentrao en Herrera

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 4 reacties
United te laat voor Coentrao en Herrera
Foto: © SC

Manchester United leek deze nacht dan toch de felbegeerde linksachter gevonden te hebben in de persoon van Fabio Coentrao. De Portugees zou een seizoen gehuurd worden van Real Madrid. Nu bleek echter dat de deal, net als die voor Ander Herrera, niet op tijd rond was.

United kon dus wel Marouane Fellaini strikken dicht tegen de deadline, met twee Spaanse transfers had de Engelse kampioen minder geluk. Vooral bij Ander Herrera leek de transfer een uitgemaakte zaak. Beide clubs en speler kwamen tot een overeenkomst, Herrera kreeg zelfs al een rugnummer.

Toch gooide de Spaanse belastingwet roet in het eten waardoor de deal opnieuw onderhandeld moest worden. Uiteindelijk zou een verschil van zo'n 7 miljoen euro ervoor gezorgd hebben dat de Bask nog steeds bij  Athletic speelt.

Moyes mag het uitleggen aan Evra

Ook bij Real Madrid hebben ze een probleem. Fabio Coentrao leek op weg naar United, La Liga had de transfer overigens al bevestigd, maar toch raakte de deal niet op tijd rond. Real haalde zelfs al een vervanger voor de Portugees in huis.

Nu moet United-manager Moyes trouwens nog uitleggen aan Patrice Evra, uitstekend bezig de laatste weken, waarom hij een extra linksback nodig vond.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties