"Sfeer in de Bosuil fantastisch"

"Sfeer in de Bosuil fantastisch"
Foto: © SC

Maarten Swolfs pakte met Geel een puntje op het veld van Antwerp het voorbije weekend. De speler was onder de indruk van de supporters van de thuisclub.

Door Dirk Pieters

"De sfeer in de bosuil was fantastisch. Dit maakte ik nog nooit mee dat zoveel supporters staan te springen en te schreeuwen. Daar doe je het als voetballer voor", begon Swolfs zijn analyse.

De speler was wel tevreden dat het plannetje om een punt mee te graaien geslaagd is: "Ons plan was om het spel aan Antwerp te laten en ons een beetje terug te laten zakken, om er dan snel uit te komen in de tegenaanval."

"Niet veel ploegen gaan hier punten pakken"

"Ik denk dat we in ons tactisch plan geslaagd zijn, want we zijn met een punt naar huis kunnen komen. Dit punt doet echt deugd voor de spelers en de supporters. Ik ben er overigens zeker van dat er niet veel ploegen daar punten gaan pakken."

En was het nu strafschop? Ook Swolfs zegt van niet: "Als je de beelden ziet, moet je eerlijk zijn dat het eigenlijk geen penalty was. Maar de beslissing op dat moment was voor de scheidsrechter en die besliste in ons voordeel."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 1-1 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties