Reactie Kljestan: "Supporters zagen wat wij al hele week gezien hebben"

Kljestan: "Supporters zagen wat wij al hele week gezien hebben"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sacha Kljestan scoort vlot dit seizoen. Voor de Amerikaan was het reeds zijn vierde goal van het seizoen. Een mooi gemiddelde in een ploeg die heel vlot de weg naar doel vindt.

Kljestan kon er zelf wel om lachen. "Ik maak dit seizoen wel niet de moeilijkste goals uit mijn carrière", knipoogde hij. "Ik sta telkens wel op de juiste plke. Je hebt momenten in je loopbaan dat scoren iets makkelijker gaat dan anders. En ik zit nu in zo'n moment."

Zijn goal was echter niet het gespreksonderwerp van de avond. Dat was vooral het duo Suarez-Mitrovic met de nadruk op die laatste. "De supporters en jullie hebben nu kunnen zien wat wij al een hele week op training zagen. Ze vinden elkaar gewoon heel goed. Als je twee goeie spelers samen zet, komen de goeie ideeën ook wel."

Anderlecht kan alvast met vertrouwen naar Portugal afreizen. "Dat was ook wat we wilden bereiken. Al zal het dinsdag een veel en veel moeilijkere match worden", aldus Kljestan die ook weer wat moest wennen aan de nieuwe speelwijze. "In 4-4-2 is er meer werk voor de middenvelders. Acheampong en Bruno kwamen echter goed meehelpen. En met Mitrovic heb je een jongen die de bal kan bijhouden. En hij speelt ze perfect door naar de snelle jongens aan de zijkanten."

Vraag is of Anderlecht ook in Benfica zo aanvallend kan aantreden. "Dat weet ik niet, dat is aan de coach om te beslissen. Misschien verandert hij wel iets, want met vier aanvallers is toch wat veel misschien. Maar dat zullen we maandag wel zien."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties