Interview Neven over Antwerp-fans: "Fantastisch"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 4 reacties
Neven over Antwerp-fans: "Fantastisch"
Foto: © SC

Lommel United is niet goed aan de competitie begonnen. De Limburgse club kon nog niet winnen, maar kan zich dit weekend serieus herpakken door te stunten op de Bosuil. Glenn Neven kijkt er alvast naar uit.

Door Dirk Pieters

"Op de Bosuil spelen dat is meestal één van de mooiste wedstrijden van het jaar. Als je daar als speler niet naar uitkijkt, zou het maar zeer raar zijn. Zeker nu ze dit jaar echt een goede ploeg hebben en ze gigantisch veel volk trekken. Als je merkt dat ze al drie wedstrijden meer dan 10.000 fans op bezoek krijgen, dan is dit fantastisch", aldus Neven aan Voetbalkrant.com.

"Voor ons is het nog steeds zoeken naar de eerste overwinning.. We hebben al een paar weken niet meer verloren, maar met gelijke spelen kom je niet vooruit. We weten dat het op Antwerp moeilijk gaat zijn om drie punten te gaan halen, maar toch gaan we spelen voor de volle buit. Je bent nooit kansloos en Antwerp kan ook eens een mindere dag hebben. Wij hebben de punten nodig en gaan er alles aan doen om die te halen."

"Aan motivatie is er geen gebrek. Als je je niet kan opladen voor deze wedstrijden, dan zal je het nooit kunnen. Sfeer zal er zeker zijn en dan kan je altijd net iets meer."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 1-1 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties