Reactie Been opgelucht, Dury boos: "Dit is zuur"

Robby Morren
Robby Morren
| 8 reacties
Been opgelucht, Dury boos: "Dit is zuur"
Foto: © SC

Racing Genk - Zulte Waregem werd een spektakelrijke match die de Limburgers met ruime 5-2 cijfers wonnen. Het hoeft niet verbazen dat Mario Been tevreden was. Zijn collega Francky Dury was zichtbaar boos.

Robby Morren in Genk

"Onze wedstrijden tegen Zulte Waregem leveren altijd veel doelpunten op. Het had evengoed meer dan 5-2 kunnen zijn." Nochtans schoot Genk opnieuw slecht uit de startblokken. Een slordigheid van Koulibaly lag aan de basis van de snelle achterstand. "Die 0-1 hebben we inderdaad weggegeven, dat was een fout maar de jongens hebben heel goed gereageerd en een grote mentale weerbaarheid getoond. Ik ben een fiere coach", besloot Mario Been.

Dury: "Defensief stabieler staan"

Zijn collega Francky Dury was minder gelukkig. Zijn team incasseerde 5 doelpunten "Normaal staan we defensief stabieler. Colpaert viel al na een kwartier geblesseerd uit, dat was pech voor ons."

"Misschien kwamen we wel te vroeg op voorsprong", zo bedacht Dury. "We begonnen sterk aan de tweede helft maar toch incasseerden we dan te snel twee doelpunten. We hebben nog geprobeerd met over te schakelen naar een driemansdefensie maar daardoor kwam er ook meer ruimte."

Het is niet de eerste keer dat Zulte Waregem zwaar onderuitgaat tegen Racing Genk. "We hebben nog al zware nederlagen opgelopen tegen Genk, dat maakt dit extra zuur. We moeten zorgen dat we in defensief opzicht stabieler staan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties