Reactie Vossen over mindere periode: "Ik ben ook maar een mens"

Robby Morren
Robby Morren
| 4 reacties
Vossen over mindere periode: "Ik ben ook maar een mens"
Foto: © SC

Jelle Vossen kende een moeilijk seizoensbegin maar tegen Zulte Waregem stond de aanvoerder van Genk er weer helemaal. Hij scoorde twee keer en het samenspel met zijn nieuwe spitsbroeder Mboyo verliep prima.

Door Robby Morren

"Dit was een hele belangrijke wedstrijd voor ons. We moesten winnen want we mochten de voeling met de top zes niet verliezen", aldus Vossen. Toch was het wedstrijdbegin opnieuw heel slecht. "We begonnen weer dramatisch aan de wedstrijd, die vroege tegengoal hebben we weggegeven. Dat is nu al te veel gebeurd. We hebben wel goed gereageerd. Iedereen was scherp vandaag, we wonnen heel veel duels."

Vossen zocht de afgelopen maand naar zijn beste vorm maar deze wedstrijd geeft hem vertrouwen. "Ik weet dat mijn niveau niet goed genoeg was in augustus", geeft de aanvaller toe. "Ik ben ook maar een mens en ik heb ook mindere periodes. Tegen Zulte Waregem liep het stukken beter."

Nooit getwijfeld

Ook het samenspel met Mboyo kwam er voor het eerst echt goed uit. "Het samenspel verliep heel goed. We hebben ook nooit aan elkaar getwijfeld. We wilden reageren en dat hebben we gedaan. Hopelijk kunnen we hier een vervolg aan breien."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties