Wie haalde het team van de week?

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 15 reacties
Wie haalde het team van de week?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Speeldag zeven is alweer achter de rug. Ook deze week stelde de redactie van Voetbalkrant.com het team van de week samen. Vooral de spitsen waren in vorm waardoor de plaatsjes er erg duur werden.

Als sluitpost selecteerden we Mathew Ryan. De Aussie van Club Brugge hield zijn team meermaals recht en viel ook op door zijn uitstekende traptechniek. Een verdiende stek in het doel voor de jonge keeper.

Achterin hielden zowel Kouyate, Dewaest als Buysens de nul. Die laatste houdt zich ondanks de vele aankopen op zijn positie erg goed recht in het team bij Leuven. Zijn polyvalentie is een pluspunt. Dewaest hield Ogunjimi uit de wedstrijd.

Op het middenveld vinden we Thorgan Hazard en Rachid Bourabia terug. De draaischijf van Lierse was bij wijlen een gesel voor de Brugse defensie en moest vaak foutief afgestopt worden. Hazard toonde ondanks de verliespartij opnieuw zijn klasse.

Voorin is de weelde immens. Naast Maxime Lestienne, die er opnieuw bovenuit stak bij Club Brugge, moeten we ook Matias Suarez op de vleugel plaatsen. De Argentijn van Anderlecht wervelde voorin samen met Aleksandar Mitrovic, die wel een plaatsje centraal voorin kon veroveren.

Hij wordt geflankeerd door Michy Batshuayi en Ilombe Mboyo. De jonge Belg van Standard lukte een hattrick en Mboyo tekende bij Racing Genk voor twee goals en twee assists. Maakten eigenlijk ook aanspraak op een plaatsje in de spits: Harbaoui, De Sutter, Coulibaly en Vossen. De weelde voorin was ongezien deze week.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties