De Sutter daagt ex-ploegmaat uit

Leander Mespreuve
| 11 reacties
De Sutter daagt ex-ploegmaat uit
Foto: © SC

Vanavond waren Timmy Simons en Tom De Sutter te gast in "Café Corsari". Daarin blikten ze vooruit naar de topper tegen Anderlecht van komend weekend. Ook naar hun ambities voor de Rode Duivels werd gepolst.

“Ik ben nooit nerveus voor een wedstrijd, ook niet als het tegen Anderlecht is”, begon De Sutter zijn verhaal. “Eenmaal je op het veld staat, vergeet je wie de tegenstander is”.

“De contacten bij Anderlecht zijn wat aan het afzwakken”. “Enkel Kljestan, Deschacht en Odoi (nu Lokeren-speler) stuur ik af en toe een sms." Daarna stuurde hij een sms naar Ollie Deschacht: “Gaan we zaterdagavond een Carréke doen”, was de vraag van De Sutter. Het antwoord liet niet lang op zich wachten: “We hebben met de ganse ploeg al afgesproken, zondag spelen we toch maar tegen jullie." De temperatuur begint stilaan te stijgen in beide kampen.

Over de Rode Duivels zei de Club Brugge spits het volgende: “Elke gezonde voetballer heeft ambitie om voor zijn land uit te komen. Maar ik ben mij ervan bewust dat het moeilijk wordt gezien de enorme concurrentie”, aldus een realistische De Sutter.

Voor Timmy simons is een wedstrijd tegen Anderlecht altijd iets speciaals: “Zowel spelers als supporters leven weken toe naar deze wedstrijd. Het is sowieso een wedstrijd waarin emoties hoger oplaaien dan in andere." Over zijn ploegmaat was de kapitein duidelijk: “Tom zal zondag scoren!"

Ook Simons kijkt met plezier uit naar de tripjes met de Rode Duivels. “De sfeer die rond deze ploeg hangt is ongezien, ik zou er heel graag bij zijn in Brazilië”, was de club coryfee duidelijk.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties