Reactie D'Haene: "Twee punten die we laten liggen"

D'Haene: "Twee punten die we laten liggen"
Foto: © SC

Meer dan een 0-0 gelijkspel zat er niet in voor Zulte Waregem in de match tegen Wigan. De centrale verdediger was blij met de manier waarop Essevee speelde, al viel het resultaat ook voor D'Haene dik tegen: "Dit zijn twee punten die we laten liggen."

Aernout Van Lindt in Brugge

Karel D’Haene was in de slotfase dicht bij het winnende doelpunt: “Ja, misschien moest dat schot er wel in. Ik schoot gewoon en op zo’n moment hoop je dat de bal niets of niemand raakt. Nu ging hij niet binnen door een aanvliegend persoon, dat is jammer”, begon D’Haene.

“De drie punten zaten er zeker in, we hadden enkel een doelpuntje moeten kunnen scoren. Dit zijn twee punten die we laten liggen.”

De centrale verdediger schoot ook nog eens mogelijk op de arm van een Wiganspeler: “Ik kan niet zeggen of het strafschop was of niet, ofwel was het tegen zijn arm, ofwel tegen de borst. Het was moeilijk te zien.”

“Getoond deze ploeg aan te kunnen”

Toch zag de centrale verdediger lichtpunten: “We moeten tevreden zijn van onze wedstrijd qua spelpeil. Onze tweede helft was goed, we hadden gewoon gewonnen moeten hebben.”

“We hebben in ieder geval getoond deze ploeg aan te kunnen. We hebben getoond dat we een goede ploeg zijn en wat we in Europa allemaal kunnen.”

“De onderlinge duels met Maribor zouden belangrijk kunnen zijn. Alles wat we in Kazan pakken is meegenomen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties