"Het was C. Ronaldo of Falcao"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 2 reacties
"Het was C. Ronaldo of Falcao"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

AS Monaco haalde in het tussenseizoen met Radamel Falcao een vette vis binnen. De roodhemden grepen echter naast Cristiano Ronaldo. "We konden ze onmogelijk allebei halen."

Cristiano Ronaldo werd in het tussenseizoen – net als elke voetbalster overigens – in verband gebracht met AS Monaco. De promovendus kieperde het geld immers over de balk. Vooral de transfer van Radamel Falcao zorgde voor een verrassing. Maar hoe zat het precies met CR7?

“Ik heb Ronaldo ontmoet”, vertelt een eerlijke Vadim Vasilyev in L’Equipe. “Maar een overgang was op dat moment niet aan de orde. De realiteit gebiedt ons toe te geven dat we moesten kiezen tussen Falcao en Ronaldo.”

De Monegasken zijn bovendien niet van plan om elke mercato de chequeboek boven te halen. “We hebben één van de meest vermaarde jeugdopleidingen van Frankrijk. Het is de bedoeling om die ook te gebruiken", besluit de vice-president. "Hoe de situatie met Falcao in elkaar zit? We gaan geen project rond een speler bouwen om hem enkele maanden later te laten vertrekken.” 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties