"Ik vrees het ergste voor van den Brom"

Marc Van Den Noordgaete
| 158 reacties
"Ik vrees het ergste voor van den Brom"
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Anderlecht werd met 4-0 ronduit vernederd door Club Brugge, na de 2-0 nederlaag tegen Benfica is dit niet bepaald de beste periode voor coach John van den Brom. Ex-Anderlechtspeler Marc Hendrikx denkt zelfs dat een ontslag er zit aan te komen.

Van den Brom kwam in Lissabon onder vuur te liggen van onder andere Demy De Zeeuw over de tactiek. In Brugge spaarde de Nederlander zijn team niet. "Ik heb de stellige indruk dat de chemie tussen spelers en trainer ontbreekt, ook tussen de spelers onderling lijkt het niet te boteren. Wellicht de verklaring waarom paars-wit zo zwaar de boot inging in het Jan Breydelstadion", zegt Hendrikx in Het Belang van Limburg.

Huishouden

"Als ex-speler van Anderlecht ken ik een beetje het huishouden in het Constant Vanden Stockstadion", gaat Hendrikx verder. "Ik denk dan ook dat dit niet zonder gevolgen zal blijven. Meestal is de trainer in dergelijke crisissituaties de gebeten hond, zeker omdat de problemen al begonnen in april. Ik vrees dan ook het ergste voor van den Brom."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties