Reactie Kljestan: "De mentaliteit was niet goed"

Kljestan: "De mentaliteit was niet goed"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Wat was er aan de hand met Anderlecht? Niets lukte tegen Club Brugge. De simpelste passes mislukten en het middenveld werd gewoon overlopen. Sacha Kljestan legde de vinger op de (pijnlijke) wonde.

Voor Kljestan was het de zwaarste nederlaag sinds hij bij Anderlecht aankwam. Niet verwonderlijk aangezien het sinds het seizoen 70-71 geleden was dat paars-wit nog eens zo zwaar vernederd werd in Brugge. "We deden niet genoeg. De mentaliteit was niet goed bij ons. We vochten niet als team. De tactiek had daar niets mee te maken. Soms is het meer de manier waarop je speelt...", liet de Amerikaan weinig aan de verbeelding over.

"Iedereen moet in de spiegel kijken. Ik deed mijn best, maar het kon ook veel en veel beter. Het is nu al twee keer dat we niet scoren en zelfs bijna geen kans afdwingen. We moeten terug meer lopende spelers hebben", zei Kljestan.

Na de wedstrijd duurde het een hele tijd vooraleer de spelers tevoorschijn kwamen. Ze kregen dan ook een serieuze bolwassing in de kleedkamer. "De coach was ontgoocheld en kwaad. We moeten ook beter kunnen. De bekermatch tegen Eupen moeten we winnen voor het vertrouwen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties