Reactie Kums: "Scoren doet altijd deugd"

Kums: "Scoren doet altijd deugd"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zulte Waregem hield de punten thuis tegen OHL, goed voor een 12 op 12 in het Regenboogstadion. Sven Kums was tevreden na de wedstrijd met de drie punten.

Aernout Van Lindt in Waregem

"Ik heb nog nooit gescoord hier in Waregem, dus dit was mijn eerste doelpunt. Scoren doet altijd deugd natuurlijk. Ik kwam 1 op 1 met de keeper en speelde gewoon naast hem", aldus Sven Kums na de partij.

"We hadden het meeste balbezit, maar OHL stond goed in de omschakeling. We hadden het niet simpel vandaag. Gelukkig dat we toch nog konden winnen, want na de 1-2 dachten we even van 'oei, dit is een domper'. Zeker als je net de 1-1 hebt gemaakt komt dat aan, dus is het goed dat we er zijn voor blijven gaan en het nog hebben kunnen omzetten in winst."

"Genoeg spelers in goede kern"

De wedstrijden volgen elkaar nu ook in een sneltempo op, maar voor de verdedigende middenvelder is dat geen probleem": We hebben gewoon een goede, brede kern. We hebben spelers genoeg voor alle matchen die we spelen. Dat is zelfs leuk dat je in een ritme komt met veel matchen", aldus Kums.

"Natuurlijk zullen we het misschien op een bepaalde moment wel eens voelen, maar dat maakt op zich niet veel uit", besloot de nieuwkomer bij Zulte Waregem.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties