Wordt Wesley Sonck 'Slimste mens ter wereld?'

Wordt Wesley Sonck 'Slimste mens ter wereld?'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Wesley Sonck maakt vanavond zijn opwachting in het tv-programma 'De slimste mens ter wereld'. Kan de speler die voorlopig zonder club zit een aantal afleveringen overleven en meedingen voor de eindprijzen?

Wesley Sonck is een van de weinige sporters die dit jaar opwachting maken in het tv-programma van Vier. En het kan voor sporters om de eindprijs te pakken: vorig jaar nog ging basketter Tomas Van Den Spiegel met de prijzen gaan lopen.

Sonck heeft in het verleden al kwisjes gewonnen: in een aflevering voor Rode Duivels won hij een aflevering van Blokken.

Beerschotsupporters naast elkaar

Opmerkelijk zicht overigens vorige week in het programma. Met Gilles De Coster, Jelle Cleymans en Marc Descheemaecker zaten er drie fans van “Den Beerschot” naast elkaar. Met Erik Van Looy – fan van die andere club in Antwerpen – als quizmaster leverde dat leuke tv op. Een overzicht aan quotes:

“Drie Beerschotsupporters naast elkaar in de stoelen, ik wist niet er nog drie bestonden", aldus Erik Van Looy.

Lieven Scheire gooide meteen wat olie op het vuur: “Komen jullie dan alle vier uit die grote stad in Vlaanderen zonder eerste klasse club”, vroeg de man uit de streek rond Gent zich af. "Ik kom uit Gent."

“Wachtebeke is niet hetzelfde als Gent”, probeerde De Coster, maar Scheire was alert: “Zelfs al kwam ik uit pakweg Zulte, Gilles.” Algemene hilariteit en zo ging het nog even verder.

Wat kan Sonck?

Gok erop via onze partner. De gratis 60 euro die u kan krijgen van Unibet bij inschrijven kunnen 4500 euro opleveren als Sonck - of een andere sporter - uiteindelijk met de hoofdprijs aan de haal gaat! Zet dus zeker in via www.unibet.be/voetbalkrant.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties