Reactie Luzon: "Tevreden over alle spelers"

Marc Van Den Noordgaete
| 0 reacties
Luzon: "Tevreden over alle spelers"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Standardcoach Guy Luzon zag zijn ploeg makkelijk afstand nemen van tweedeklasser White Star Brussel in de 1/16de bekerfinales. De Israëliër stelde verder met genoegen vast dat elke speler die hij opstelde zijn kans greep.

Marc Van Den Noordgaete in Sint-Lambrechts-Woluwe

"De ploeg heeft hard gewerkt, was geconcentreerd vanaf minuut één. Een noodzaak tegen de Brusselaars, die toch wel een goed team hebben. De wedstrijd kondigde zich inderdaad als moeilijk aan, maar deze werd door ons toedoen gemakkelijker gemaakt", aldus de coach tijdens de persconferentie.

Spitsen scoorden

"Ik ben echter vooral tevreden dat iedereen die zijn kans kreeg die ook gegrepen heeft. Zo scoorden alle geselecteerde spitsen (Ezekiel, Reza en Biton, red) en trok Stam meer dan zijn streng tijdens zijn eerste volledige match. Kortom: ik ben tevreden over alle spelers, dit is positief voor de toekomst", stelde Luzon vast.

Competitie

Die toekomst begint dit weekend al tegen Cercle Brugge, ook de volgende tegenstander in de Cofidis Cup. "Nu concentreren we ons echter op de competitiematch, die we absoluut willen winnen. Het bekertreffen, da's voor later", besloot de Israëliër.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties