Schamp: "Toch een beetje ontgoocheld"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 2 reacties
Schamp: "Toch een beetje ontgoocheld"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KSV Oudenaarde ging gisterenavond met het kleinste verschil onderuit tegen Club Brugge. De geelhemden kregen echter een staande ovatie van het talrijk opgekomen publiek. "Ik ben toch een beetje ontgoocheld", aldus Mathias Schamp.

Cédric De Volder in Oudenaarde

Club Brugge moest gisterenavond het onderste uit de kan halen om niet met het schaamrood op de wangen op de gloednieuwe spelersbus te stappen. De West-Vlamingen haalden het uiteindelijk met het kleinste verschil na een doelpunt van Jesper Jorgensen. Het wedstrijdverslag kan u bovendien HIER nog eens nalezen.

“Ik ben toch een beetje ontgoocheld”, aldus Mathias Schamp na afloop. “Ik heb het gevoel dat er meer in zat voor ons. De kans dat je tegen Club kan winnen is natuurlijk enorm klein, maar we hebben toch enkele kansen gekregen. Bovendien konden we blauw-zwart in de slotfase toch een paar keer pijn doen.”

"Hebben Club in slotfase pijn gedaan"

“Ik heb vooral verteld dat Oudenaarde tevreden zou zijn als we een beetje weerwerk konden bieden”, gaat de flankaanvaller verder. “Dat is toch gelukt, nee? (lacht). Het is natuurlijk jammer dat we geen doelpuntje konden meepikken. Wie ik de beste Bruggeling op het veld vond? Maxime Lestienne is echt constant aanwezig.”

Schamp kreeg van Stefan Leleu voor het eerst een basisplaats na zijn terugkeer uit Nederland. De Oost-Vlaming voetbalde de voorbije maanden immers voor eredivisionist Heracles Almelo. “Het is natuurlijk moeilijk als derdeklasser om jezelf te gaan meten met een topclub. Maar ik hou een positief gevoel over aan de partij. Ik heb in Nederland op het hoogste niveau gevoetbald en ben nog steeds van mening dat ik dat aankan.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties