"Twijfels omtrent speelkansen Benteke"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 5 reacties
"Twijfels omtrent speelkansen Benteke"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Rode Duivels moeten het in de komende WK-kwalificatiewedstrijden zonder Christian Benteke doen. Dat is althans wat Aston Villa liet weten. Marc Wilmots grijpt echter de laatste strohalm aan en stuurt Kris Van Crombrugge en Lieven Maesschalck naar Birmingham.

Op elf oktober trekken de Rode Duivels naar Kroatië om er de kwalificatie voor het wereldkampioenschap van volgend kalenderjaar in Brazilië af te dwingen. Vier dagen later staat Wales dan weer op het menu. Vincent Kompany en co zullen het – naar alle waarschijnlijkheid althans – zonder Christian Benteke moeten doen. De aanvaller kampt volgens Aston Villa met een blessure aan de heupbuiger en moet vier tot zes weken aan de kant blijven. Dat kan je HIER nog eens nalezen.

Toch wil Marc Wilmots niets aan het toeval over laten. Volgens Het Nieuwsblad trekken Kris Van Crombrugge en Lieven Maesschalck richting Birmingham om de aanvaller alsnog klaar te stomen. “We hebben de info van Villa ontvangen”, vertelt de bondsdokter. “Maar we willen natuurlijk honderd procent zekerheid dat Benteke niet kan spelen. En daar bestaan momenteel twijfels over.”

“We moeten elke kans nu grijpen” besluit Van Crombrugge. “Dat kan niemand ons kwalijk nemen want het gaat om een belangrijke wedstrijd. Het is zeker en vast geen ernstige blessure, maar Benteke moet het natuurlijk zelf ook willen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties