Reactie Vossen: "Het was even schrikken"

Robby Morren
Robby Morren
| 1 reacties
Vossen: "Het was even schrikken"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Racing Genk kwam tegen Tubeke op achterstand maar reageerde goed en won uiteindelijk met 3-1. Jelle Vossen scoorde twee keer. "Het was even schrikken", gaf hij toe na de wedstrijd.

Robby Morren in Genk

"Het was schrikken voor iedereen, ook voor de supporters toen we op achterstand kwamen. Bij heel wat mensen duikt dan toch dat doemscenario op. Gelukkig hebben we in de tweede helft goed gereageerd. We konden de gelijkmaker scoren en daarna kwam er meer ruimte."

Het resulteerde in een hele mooie tweede goal. Schrijvers stifte de bal tot bij Vossen die het overzicht heel goed bewaarde en het doelpunt op een presenteerblaadje aan Ojo schonk. "Ik zag Kim vrij staan, het is leuk voor hem om zijn doelpuntje mee te pikken."

Mario Been liet amper 4 spelers staan van het elftal dat afgelopen weekend tegen Waasland-Beveren aantrad. "Je weet op voorhand dat het dan wat zoeken is. Die 1-0 viel niet en dan kreeg Tubeke meer vertrouwen. Wij moesten knokken en de tegenstander afmatten."

KV Mechelen

In de volgende bekerronde treft Racing Genk KV Mechelen, de tegenstander in de Jupiler Pro League komende zaterdag. "Een wedstrijd in de competitie en in de beker is iets heel anders. In de beker kunnen rare dingen gebeuren. Voor ons komt het er nu op aan om goed te recupereren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties