"Wenger levert uitstekend werk af"

Marc Van Den Noordgaete
| 17 reacties
"Wenger levert uitstekend werk af"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Arsenal kon de voorbije seizoenen zijn ambities niet waarmaken, en ook tijdens het tussenseizoen kwamen de Gunners onder vuur te liggen. Maar nu ze aan de leiding staan is alles terug koek en ei. Eigenaar Stan Kroenke haalt de loftrompet over trainer Arsène Wenger boven.

Eind augustus lag de Londense grootheid in het oog van de storm, want de supporters roerden zich omdat er slecht zou zijn ingekocht. Maar amper vier weken later zijn de Gunners de fiere leiders in de Premier League en toont Mesut Özil aan dat hij een absolute meerwaarde is.

Tot grote tevredenheid van eigenaar Stan Kroenke is uiteraard zeer te spreken over de prestaties van de Gunners. Hij betrekt daarbij manager Arsène Wenger in de hulde. De Fransman is reeds sinds 1996 actief bij Arsenal, en als het aan Kroenke ligt blijft hij zeker nog lange tijd bij de hoofdstedelingen.

Landstitel

"Wenger levert geweldig werk af, wij steunen hem dan ook in alles wat hij doet. Zijn job brengt ongelooflijk veel druk met zich mee, maar daar gaat hij al die tijd fantastisch mee om", citeert The Daily Telegraph Kroenke, die stiekem van de landtitel droomt. "Na eerdere titels die ik mocht vieren in het ijshockey, het American football en het Amerikaanse soccer zou dit geweldig zijn."

@

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties