Thorgan Hazard: "Heb het gevoel dat Chelsea écht in mij gelooft"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 28 reacties
Thorgan Hazard: "Heb het gevoel dat Chelsea écht in mij gelooft"
Foto: © SC

Thorgan Hazard maakt ook dit seizoen nog steeds het mooie weer aan de Gaverbeek. Dat tot groot jolijt van Zulte Waregem, dat er in slaagde om het goudhaantje nog een jaartje te huren van Chelsea.

Toen Eden Hazard vorige zomer de overstap maakte naar Stamford Bridge, haalden The Blues ook zijn jongere broertje binnen. Niet zomaar, zo blijkt iets meer dan een jaar later. “Regelmatig komt er iemand vanuit Engeland naar Waregem om mijn situatie hier te analyseren", aldus Hazard aan Het Nieuwsblad.

“Dan vragen ze hoe ik me voel en bespreken we mijn matchen. Ik heb echt het gevoel dat Chelsea in mij gelooft. Het bewijs werd deze zomer geleverd toen ze mij niet wilden verkopen, terwijl Anderlecht en Genk echt wel aandrongen.”

"Geen stappen overslaan"

Het lijkt nog heel ver weg, maar toch hoopt de draaischijf van Zulte Waregem in de toekomst uit te komen voor Chelsea. “Het is een droom. Maar als ik zie hoe moeilijk Kevin De Bruyne het daar nu heeft. Hij is zo goed en toch zit hij op de bank. Het doet me inzien dat ik geen stappen mag overslaan”, besluit Hazard.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties