Reactie "Dit was veel beter dan tegen Anderlecht"

Robby Morren
Robby Morren
| 2 reacties
"Dit was veel beter dan tegen Anderlecht"
Foto: © SC

Mads Junker had in het slot van de wedstrijd nog een goede kans op de gelijkmaker tegen Racing Genk. De aanvaller heeft zijn draai opnieuw gevonden bij KV Mechelen en wil volgende week de volle buit pakken tegen Cercle.

Robby Morren in Genk

"We hebben enkele kansen laten liggen, ik zelf ook", aldus de aanvaller die in het slot van de wedstrijd met een kopbal nog bijna de gelijkmaker scoorde. "Ik probeerde de bal naar de grond te duwen maar het was een goede redding van de doelman."

"Het was een hele andere wedstrijd dan die tegen Anderlecht. We stonden verdedigend goed en aanvallend hebben we toch meer kunnen brengen dan tegen Anderlecht enkele weken geleden. We hebben iets neergezet. Tactisch stond het goed en we hebben volwassener gespeeld."

Winnen tegen Cercle

"Het is natuurlijk zuur dat we verloren maar we hebben wel het gevoel dat we er alles aan gedaan hebben. In Genk kan je natuurlijk verliezen. We hebben de toppers verloren, nu moeten we zorgen dat we volgende week tegen Cercle winnen. Als we dit tactisch en fysiek tegen Cercle kunnen brengen, moet dat lukken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties