Reactie Gorius: "KV Mechelen heeft fantastische supporters"

Robby Morren
Robby Morren
| 4 reacties
Gorius: "KV Mechelen heeft fantastische supporters"
Foto: © SC

Julien Gorius is in goede doen. Hij bezorgde Genk zaterdag de overwinning tegen zijn ex-club KV Mechelen met een perfect geplaatste schuiver. Dat de Mechelse supporters hem nog niet vergeten zijn, werd duidelijk na de match.

Enkele minuten na afloop van de wedstrijd liepen de spelers hun rondje om het publiek te groeten. Gorius had zijn ex-team de doodsteek toegediend met een puik afstandsschot en toch scandeerden de Mechelse fans, ze waren met enkele honderden afgezakt naar de Cristal Arena, de naam Gorius.

"Mijn doelpunt bezorgde ons de winst maar is zuur voor de club die ik nog steeds in mijn hart draag. Dat is nu eenmaal voetbal, ik wens KV Mechelen het beste toe", aldus de Fransman.

"Ik heb vier hele mooie seizoenen gekend bij KV Mechelen, zij hebben fantastische supporters en het doet deugd om hen terug te zien. Ik hoop dat ze het nog goed zullen doen dit seizoen."

"Ik voel me heel goed bij Genk"

Gorius is bij Genk gecontesteerd omdat hij er tot dusver niet kon brengen wat hij bij KV Mechelen bracht. Hij moet in een andere rol voetballen maar voelt zich steeds beter.

"Ik probeer nu aanvallend wat meer te brengen dan vorig seizoen. Ik voel me heel goed in Genk. Het is nu mijn tweede seizoen hier en het voelt allemaal wat comfortabeler aan. Mijn doelpunt leverde drie belangrijke punten op."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties