Reactie Kums: "Was wel aangenaam om te bekijken denk ik"

Kums: "Was wel aangenaam om te bekijken denk ik"
Foto: © SC

Zulte Waregem nam de punten mee vanop Daknam na een 2-4 overwinning. Na de wedstrijd was Sven Kums eerlijk in zijn analyse: "Het ging op en neer, maar wij waren efficiënter."

Aernout Van Lindt in Lokeren

“Het ging goed op en neer vandaag. Er waren kansen aan beide kanten. Wij waren iets efficiënter voor doel vandaag. Maar we waren goed, we hebben zelf ook veel kansen weten te ontwikkelen”, aldus de verdedigende middenvelder van Zulte Waregem.

Het wordt stilaan een gewoonte bij Essevee: veel doelpunten. Na de 4-3 tegen Anderlecht en de 4-2 tegen OH Leuven, nu ook op verplaatsing vier keer scoren: “Ik denk dat het wel aangenaam was om naar te kijken. Veel doelpunten zien is altijd leuk, toch?”

"Had anders kunnen lopen"

De wedstrijd had ook echt alles: gecontesteerde beslissingen, een rode kaart, een strafschop: “Ik denk dat de rode kaart streng beoordeeld was. De strafschop was er misschien ook niet echt eentje, maar goed.”

“We moeten vooral blij zijn met de overwinning”, besloot Kums. Want het had inderdaad helemaal anders kunnen lopen: “Bossut pakte ook een paar ballen heel goed, dat klopt zeker.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties