Reactie Malanda: "Beetje dom van mezelf"

Malanda: "Beetje dom van mezelf"
Foto: © SC

Zulte Waregem won met 2-4 bij Lokeren en staat zo steviger op plek drie in de stand. Enig minpuntje was misschien de uitsluiting van Junior Malanda: "Ik had graag volgende week gespeeld, maar ik pakte rood. Dju!"

Aernout Van Lindt in Lokeren

Junior Malanda zat met gemengde gevoelens na de wedstrijd: “Het was een moeilijke wedstrijd vandaag. We moesten geconcentreerd blijven om de winst vast te houden.”

“Dat ik een doelpunt maakte is tof, zeker voor de ploeg ben ik blij. Ze zijn er blijven voor knokken tot op het einde om de drie punten mee te graaien. Jammer dat ik rood pak net na mijn goal.”

“Fout van mijn kant”

Er was nogal wat ophef over de uitsluiting, die volgens velen ietwat overdreven was. Maar Malanda is oprecht: “Het is fout van mijn kant. Kaart of niet, ik mocht dat niet doen. Het was een beetje dom van mezelf’, aldus de centrale verdediger.

“Ik kan hier alleen maar van leren voor de rest van mijn carrière”, besloot Malanda, die wel de topper tegen Standard mist volgende week: “Dat is jammer, want ik had die wedstrijd zeker willen spelen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties