Reactie Odoi: "Geklopt op efficiëntie"

Odoi: "Geklopt op efficiëntie"
Foto: © SC

Lokeren verloor in eigen huis met 2-4 van Zulte Waregem. Het speelde goed mee, maar liep toch op vier doelpunten. "Het verschil lag hem vandaag in de efficiëntie", aldus verdediger Denis Odoi.

Aernout Van Lindt in Lokeren

“Het kon vandaag evengoed een omgekeerde uitslag zijn. Wij hebben enorm veel kansen gehad, terwijl Zulte Waregem niet echt veel uitgespeelde kansen bij elkaar sprokkelde. We hadden aan de rust zeker gelijk moeten staan, en dat was niet zo.”

“Maar ze waren wel vlijmscherp op de counter. We zijn beiden bij de beste counterploegen in het land en vandaag waren zij daarin beter. We zijn echt geklopt op efficiëntie vandaag. Nu moeten we volgende week reageren”, aldus Odoi.

“Misschien is Lokeren – Zulte Waregem voor KBVB geen topper”

De scheidsrechter was na de partij bij Lokeren enigszins de gebeten hond. Hij zag samen met zijn lijnrechter onder andere duidelijk buitenspel van Thorgan Hazard niet, waardoor de bezoekers op 0-2 kwamen. “Ik heb geen zin om over de scheidsrechter te spreken.”

Odoi vond het wel vreemd dat de ref nog niet veel floot dit jaar: “Wat heeft hij al die andere weken dan gedaan? Lokeren – Zulte Waregem is toch wel een beetje een topper, maar misschien vindt de KBVB dat niet. Daarom dat ze misschien geen topscheidsrechter sturen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties