Suarez: "Eer om tegen Saviola te voetballen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Suarez: "Eer om tegen Saviola te voetballen"
Foto: © SC

Matias Suarez is één van de Anderlecht-spelers die reikhalzend uitkijkt naar elke Champions League- wedstrijd. De Argentijn miste immers de campagne van vorig seizoen door een blessure. "Het is een eer om tegen Javier Saviola te spelen."

Vanavond ontvangt RSC Anderlecht Grieks bezoek. De landskampioen moet tegen Olympiakos Piraeus punten pakken om de komende weken een rol van betekenis te spelen op de Europese velden. Matias Suarez heeft er alvast vertrouwen in. “De winnaar van het duel zet een belangrijke stap richting de derde plaats en mag zelfs op meer hopen.”

“Maar het zal geen eenvoudige klus worden”, is Suarez realistisch in de Griekse pers. “Olympiakos is het gewend om Champions League te spelen en wij treden met een enorm jonge ploeg aan. Maar als alle puzzelstukjes in elkaar passen, heeft Anderlecht genoeg kwaliteit om de Grieken te kloppen.”

De voormalige Gouden Schoen kijkt vooral uit naar het duel met Javier Saviola. De ex-aanvaller van onder meer FC Barcelona, Real Madrid en AS Monaco heeft immers een godenstatus in Argentinië. “Het is een eer om tegen Saviola te spelen. Vorig seizoen was ik er jammer genoeg niet bij toen Anderlecht het opnam tegen Malaga.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties