Wolfsburg houdt De Bruyne in vizier

Wolfsburg houdt De Bruyne in vizier
Foto: © SC

De situatie van Kevin De Bruyne wordt in Duitsland met argusogen gevolgd. Nu meldt ook VfL Wolfsburg zich om de middenvelder een alternatief te bieden.

Kevin De Bruyne lijkt op een dood spoor te verzeilen bij Chelsea. De middenvelder werd door José Mourinho thuisgelaten tijdens het Champions League-tripje naar Roemenië en moest dan ook een drietal dagen met het tweede team trainen. Zijn zaakwaarnemer liet al weten dat een vertrek niet aan de orde is, maar daar wil het Duitse voetballandschap niet van weten. Dat kan je HIER nog eens nalezen.

Na het topseizoen van de Rode Duivel bij Werder Bremen staan de Bundesligaclubs in de rij om De Bruyne in te lijven. Eerder probeerden Borussia Dortmund en Bayer Leverkusen de Oost-Vlaming al te overtuigen voor een verlenging van zijn Duits avontuur.

Volgens de Duitse kranten houdt vooral VfL Wolfsburg De Bruyne in het oog. Technisch directeur Klaus Allofs – eerder werkzaam voor Werder Bremen – heeft immers een serieuze boon voor de middenvelder. Bovendien zou de relatie tussen beide partijen ervoor kunnen zorgen dat de groenhemden – indien het tot een overgang zou komen – een streepje voor heeft op de concurrentie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties