Hart moet vrezen voor zijn plek: City denkt aan Casillas

Timothy Collard
Timothy Collard
| 2 reacties
Hart moet vrezen voor zijn plek: City denkt aan Casillas
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Joe Hart zit niet bepaald in een geweldige periode. Zaterdag ging hij niet vrijuit bij het doelpunt van Romelu Lukaku en eerder deze week zag hij er ook al twee keer slecht uit tegen Bayern München. Dat zet Manchester City tot nadenken aan en een opvolger is mogelijk al op weg.

Volgens The Daily Star heeft manager Manuel Pellegrini zelfs al drie mogelijke doelwitten op het oog. De eerste naam die de ronde doet, is die van Stoke City-doelman Asmir Begovic. De Bosnische doelman stond eerder al in de belangstelling van Arsenal en Manchester United, maar kan dus ook City wel bekoren.

Voorts denkt Pellegrini ook aan Willy Caballero, die hij tijdens zijn periode bij Malaga nog onder zijn hoede had. De Argentijnse doelman kende een prima seizoen en gooide nog hoge ogen in de Champions League.

De laatste en grootste naam die circuleert in de wandelgangen van het Etihad Stadium, is die van Iker Casillas. De Spaanse recordinternational moet vaker dan hem lief is de bank warmhouden bij Real Madrid. Het valt echter nog af te wachten of City hem effectief kan losweken bij De Koninklijke.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties