Reactie Bergen telt amper 2 op 30: "Te vroeg om kopjes te laten hangen"

Robby Morren
Robby Morren
| 1 reacties
Bergen telt amper 2 op 30: "Te vroeg om kopjes te laten hangen"
Foto: © SC

Bergen kon ook op het veld van Lierse geen punten rapen en blijft achter met 2 op 30. Pieterjan Monteyne zag dat zijn team met schrik voetbalde. Hij benadrukt dat Bergen moeten geloven in de eigen kwaliteiten.

Door Robby Morren

Bergen speelde een bijzonder zwakke eerste helft, de tweede helft liep een heel stuk beter. "We hadden schrik om te voetballen. Er was heel weinig vertrouwen in de ploeg. In de tweede helft hadden we het idee dat er meer in zat maar dan pakten we toch weer een doelpunt op een stilstaande fase. Dat is heel jammer", aldus Monteyne.

"Het zal sowieso een heel moeilijk seizoen voor ons zijn maar we laten de kopjes niet hangen. Ik heb er nog goede moed op. Elke week zijn er wel positieve zaken die we kunnen meenemen naar de volgende wedstrijd."

"Deze groep moet het doen want in januari is het te laat"

De komst van de nieuwe coach, Janevski, heeft niet voor het verhoopte schokeffect gezorgd. "We hebben vorige week heel veel uren geklopt, veel op het veld gestaan. De nieuwe coach legt zijn eigen klemtonen, zo legt hij veel nadruk op de organisatie."

Wat moet er veranderen om tot resultaten te komen? "We moeten scherper zijn op de counters. We mogen ook niet twijfelen aan onszelf op het veld. Het is nog veel te vroeg om de kopjes te laten hangen."

Of er voldoende kwaliteit in de ploeg zit? "Het zal toch deze kern zijn die het moet doen. Versterking kan er ten vroegste in januari bijkomen en ik vrees dat het dan te laat zal zijn. We moeten een goede organisatie neerzetten en geloven in ons eigen kunnen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties