Reactie Hazard: "Hebben de beste Lukaku nog niet gezien"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 10 reacties
Hazard: "Hebben de beste Lukaku nog niet gezien"
Foto: © SC

Eden Hazard speelde een beresterke eerste helft tegen Kroatië. In de tweede helft was hij iets minder aanwezig, maar toch mag hij terugkijken op een knappe prestatie. De ster van Chelsea was na de partij uiteraard tevreden én volledig zichzelf.

Sander De Graeve in Zagreb

Eden Hazard beschreef na de wedstrijd wat er zoal door hem heen ging, hij droeg ook een verband aan de linkerhand. "Ik heb me bezeerd in het begin van de wedstrijd. Mijn hand zat vast in het shirt van een verdediger.We zijn uiteraard content. Dit opent perspectieven. We zijn een erg jonge groep en voor quasi iedereen wordt dit het eerste grote tornooi."

Hazard zag wel dat Kroatië sterk kwam opzetten op het eind. "Ze hebben nog wat gedrukt, maar we hebben ze goed tegengehouden. Uiteindelijk hadden ze nog twee doelpunten nodig om ons van die kwalificatie te houden en dat is niet gelukt."

Over zijn eigen prestatie was de jonge aanvaller tevreden. "Ik denk dat ik hier een goeie match speelde. Ik kon de bal bijhouden en oplossingen vinden. Iedereen deed het goed, van het begin van de campagne. Zo maakte Romelu twee supergoals. De beste Lukaku hebben we volgens mij zelfs nog niet gezien. Al het werk heeft ons vandaag toch iets opgeleverd."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties