"Donderdag wordt het een topmatch"

"Donderdag wordt het een topmatch"
Foto: © SC

Er komt weer Europees voetbal aan deze week. In de Europa League zal Zulte-Waregem het opnemen tegen Sloveens kampioen Maribor. Doelman Sammy Bossut blikt vooruit.

Donderdag voetbalt Essevee dus voor de tweede keer in één week tijd in het Jan Breydel Stadion. Afgelopen zaterdag bleef het steken op een punt tegen Cercle, donderdag kijken de jongens van Dury er Maribor in de ogen.

De Sloveense kampioen is de enige die nog geen enkel punt wist te behalen in groep D, Zulte-Waregem heeft momenteel één puntje en staat zo derde in z’n groep. Sammy Bossut beseft dat het geen makkelijke match wordt. 

"Bij een nederlaag donderdag wordt het heel moeilijk"

“Donderdag wordt terug een topmatch. Iedereen zal 100% moeten zijn om een goed resultaat neer te zetten. Ik denk wel dat de drie punten heel belangrijk zijn, want als we verliezen zal het een heel moeilijk verhaal worden. Dan moet je in Slovenië gaan winnen en da’s niet zo simpel. Bij Maribor zal er wel iets meer ruimte zijn, het is ook een voetballende ploeg en dat moeten we benutten.”

Hopen jullie te profiteren van het thuisvoordeel, ook al wordt de match in Brugge gespeeld? “We kunnen altijd iets meer in Europa, maar we zullen meer dan vol aan de bak moeten, dat is zeker! Ik hoop in elk geval dat er heel veel supporters komen opdagen die ons steunen, want die boost zullen we nodig hebben!”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties