Onyewu zegt 'neen' tegen België en trekt naar Engelse tweede klasse

Timothy Collard
Timothy Collard
| 7 reacties
Onyewu zegt 'neen' tegen België en trekt naar Engelse tweede klasse
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Oguchi Onyewu heeft opnieuw onderdak gevonden. De beresterke verdediger was eerder in beeld bij Club Brugge en AA Gent, maar zet zijn carrière uiteindelijk verder in Engeland.

Onyewu was een vrije speler na zijn laatste dienstverband bij Sporting Lissabon. Hij trainde de voorbije weken bij Queens Park Rangers en liet een goeie indruk na op manager Harry Redknapp, die niet twijfelde en de Amerikaan een contract voorschotelde.

De 31-jarige verdediger kijkt alvast uit om aan de slag te gaan bij zijn nieuwe werkgever. “QPR is een club die zo snel mogelijk wil terugkeren naar de Premier League. Ik had meteen een goed gevoel toen ik hier aankwam en heb me al goed kunnen integreren.”

Niet terug naar België

De Amerikaanse international speelde in ons land voor La Louvière en Standard en was in het buitenland actief bij Newcastle United, AC Milan, Twente en Sporting Lissabon. Onyewu stond de voorbije dagen en weken ook in de belangstelling van Club Brugge en AA Gent, maar een terugkeer naar de Belgische voetbalvelden zat er dan toch niet in.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties