Rednic: "Jammer dat dit naar buiten kwam"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 5 reacties
Rednic: "Jammer dat dit naar buiten kwam"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Mircea Rednic voerde een boetesysteem in voor wie bij AA Gent te zwaar staat. Hij vindt dat maar normaal als prof. Hij vindt het wel jammer dat de hele zaak aan het licht kwam en er zoveel ophef rond ontstond.

Sander De Graeve in Gent

"Ik heb nog geen boetes uitgeschreven", aldus Rednic. "Er was één speler te zwaar deze week, maar ik geef ze nog tien dagen respijt. Die boetes zijn maar de eerste fase. Als het daarna niet beter is verliezen ze hun plaats. Een prof moet zich verzorgen."

"Het is niet de bedoeling om boetes uit te schrijven, het hoofddoel is om de spelers verantwoordelijkheid bij te brengen. Het is wel jammer dat het naar buiten kwam en er zoveel ophef rond ontstond." Rednic verwijt de physical coaches en ook Fernández niets.

"Ik schrok van de fysieke testen, maar dat ligt niet aan de physical coaches. Die volgen ook alleen maar de instructies van de T1 op. Als er iets fout loopt is het dus ook mijn schuld. Ik maakte hetzelfde mee bij Standard. Daar was ook een achterstand door de Nederlandse manier van trainen (van Ron Jans, nvdr.). Ik vind Fernandez wel nog steeds een goeie coach."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties