Reactie Vandeputte: "Iedereen kende zijn taak"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 3 reacties
Vandeputte: "Iedereen kende zijn taak"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bij AA Gent leek iedereen wat door elkaar te lopen tegen Cercle Brugge. Een lijn in het spel was amper te vinden. Volgens invaller Jari Vandeputte kende toch iedereen zijn taak op het veld.

De jonge middenvelder kreeg niet de makkelijkste invalbeurt. "Cercle kroop na die 0-1 echt massaal achter de bal. Er was heel weinig ruimte om te combineren." Het leek alsof er geen lijn in het Gentse spel zat, maar volgens Vandeputte kende iedereen zijn taak.

"Iedereen wist wat hij moest doen, maar wanneer bij de tegenstander iedereen achter de bal speelt is het niet makkelijk om oplossingen te zoeken." Het jonge talent was tevreden met zijn invalbeurt. "Ik probeerde om iets bij te brengen in een moeilijke wedstrijd. Ik ben vrij tevreden over mijn prestatie."

Na het eigen doelpunt van Mertens geloofde Gent er echt opnieuw in. "Dat was een boost om er in die laatste minuten nog volledig voor te gaan. We deden dat ook, maar spijtig genoeg is het niet gelukt. Het was echt jammer dat we zo snel op achterstand kwamen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties