Reactie "Aanvoerder laat ploeg in de steek"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 9 reacties
"Aanvoerder laat ploeg in de steek"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Glen De Boeck baalde na het derbyverlies van Waasland-Beveren tegen Sporting Lokeren. Vooral Bas Sibum moest het bij de oefenmeester ontgelden. "De aanvoerder laat zijn ploeg simpelweg in de steek."

Cédric De Volder in Beveren

Waasland-Beveren ging vanavond (kansloos) onderuit tegen Sporting Lokeren. Hamdi Harbaoui bezegelde het geel-blauwe lot met twee doelpunten. “Ik ben dan ook ontgoocheld”, vertelde Glen De Boeck. “Ik ben dat altijd na een nederlaag, maar een verlies in een derby smaakt extra zuur.”

"Reizen donderdag naar Standard met Glen"

Vooral de rode kaart van Bas Sibum was stof tot napraten. De verdediger greep naar het kruis van Jérémy Taravel. “De aanvoerder laat zijn ploeg simpelweg in de steek”, was de voormalige Rode Duivel duidelijk. “Zo’n actie kan niet door de beugel. Ik ben dan ook van plan om een hartig woordje te babbelen met hem, maar dat wil ik niet in de pers bespreken.”

Ondertussen staat de fusieclub wel op de voorlaatste plaats in onze pintjesliga. Manager Dirk Poppe liet na afloop alvast weten dat zijn coach niet ter discussie staat. “We reizen donderdag dan ook af naar Standard met Glen. Het spelniveau moet beter, maar het bestuur gaat samen met de coach op zoek naar de oplossing.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties