Reactie De Pauw: "Voel klik met Patosi"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
De Pauw: "Voel klik met Patosi"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Nill De Pauw speelde gisteren wederom een sterke wedstrijd op de Freethiel. De flankaanvaller voelt zich de laatste weken enorm goed in het elftal van Peter Maes. "Het klikt gewoon met Ayanda Patosi."

Cédric De Volder in Beveren

Vooral het tweede doelpunt van Lokeren was er eentje om in te lijsten. Ayanda Patosi en Nill De Pauw rolden de defensie van Waasland-Beveren op. Vervolgens schotelde laatstgenoemde Hamdi Harbaoui zijn tweede van de avond voor. “Het is leuk om twee assists te kunnen geven” aldus De Pauw na afloop. “Maar eigenlijk deed ik gewoon mijn job. Al ben ik ontgoocheld dat ik in de tweede periode een reuzenkans de nek omwrong.”

"Brachten goed voetbal, maar pakten geen punten"

De laatste weken lijkt De Pauw wel herboren. “Ik zou het niet zo scherp willen stellen”, blijft het jeudgproduct van Lokeren bescheiden. “Maar het klopt dat ik me goed in m’n vel voelt. Jordan Remacle gaf Lokeren een meerwaarde, maar ik voel gewoon een klik met Patosi.”

Met de 0-2-overwinning pakt Lokeren eindelijk nog eens een driepunter. Sloop er de voorbije weken paniek in de kleedkamer? “We brachten de voorbije weken goed voetbal, maar pakten geen punten”, besluit De Pauw. “Het doet dan ook deugd om opnieuw te winnen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties