Lokeren-fans ontkennen afbraak stoeltjes

Joris De Wolf
| 18 reacties
Lokeren-fans ontkennen afbraak stoeltjes
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na de wedstrijd tussen Waasland- Beveren en Sporting Lokeren zouden supporters van de bezoekende ploeg stoeltjes op het veld gesmeten hebben. "Dat klopt niet helemaal", zegt Mary Dieleman, voorzitster van Front282 , de erkende supportersfederatie van Lokeren, in een persbericht.

“Opnieuw worden onze supporters in een negatief daglicht gesteld. Dat terwijl wij een volledige wedstrijd op een positieve manier sfeer trachten te brengen. Er is geen enkel beeld waar er vliegende stoeltjes op te zien zijn.”

“De infrastructuur van Waasland-Beveren laat op enkele vakken te wensen over. Heel wat stoeltjes zaten helemaal los en konden zonder enig probleem verwijderd worden. Zelfs kinderen konden met moeite op een stoel gaan zitten zonder er schade aan te brengen. Dat leidde al gauw tot gevaarlijke situaties.”

“Het leeuwendeel van de kapotte stoeltjes werden niet op het veld gegooid, maar doorgegeven aan de stewards. Zij legden de stoeltjes op hun beurt voor de omheining. Er waren slechts enkelingen die het niet konden laten om een zitje op het veld te gooien, wat ik enorm betreur.”

“Ik hoop dat de pers zich in de toekomst iets meer focust op het positivisme binnen onze supportersfederatie. Wij doen er alvast alles aan om meer sfeer te brengen, zowel in het Daknamstadion als op verplaatsing”, besluit Dieleman

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties